Saturday, February 6, 2010

Salam Sejahtera

Bakal pelanggan yang dihormati sekalian,

Terima kasih dan tahniah saya ucapkan kepada anda kerana sudi meluangkan masa di laman web ini. Sila teruskan pembacaan anda kerana mungkin ini merupakan risalah terpenting yang pernah anda baca. Saya amat menghargai kesudian anda meluangkan masa di dalam laman web ini. Anda pasti akan berasa teruja dengan penemuan baru yang bakal saya persembahkan kepada anda sebentar sahaja lagi!

Adakah anda sedang tercari-cari cara terbaik memulakan perniagaan internet anda secara part-time dan mampu menjana residual income (pendapatan sampingan) berterusan tanpa sebarang modal?

Tahukah anda bahawa perniagaan internet kini menjadi trend perniagaan yang agak popular di seluruh dunia?. Ruangan akses internet melintas seluruh pelusuk bumi ini tanpa mengira batas geografi, bangsa, warna kulit & agama. Oleh sebab itu, internet merupakan medium yang amat berkuasa dan mempunyai pengguna seramai 1.4 billion!

Tahukah anda bahawa di internet terdapat satu bentuk peluang menjana pendapatan yang dinamakan Affiliate Marketing (Pemasaran Affiliate) yang tidak mengkehendaki anda mengeluarkan sebarang modal mahupun menghasilkan produk untuk memulakannya?

Tahukah anda bahawa terdapat ramai jutawan internet di dunia ini seperti Allan Gardyne, Dr Ken Evoy, Brian Garvin, Simon Baxter dan lain-lain lagi menghasilkan puluhan ribu dollar sebulan hanya dengan menyertai program Affiliate dan menjana komisen hanya dengan membuat kempen promosi sahaja?

Tahukah anda bahawa kebanyakan pakar internet mengakui pemasaran dan perniagaan Affiliate merupakan kaedah yang paling mudah dan berkesan untuk menjana pendapatan yang lumayan daripada internet?

No comments:

Post a Comment